Jobba hos oss

Hej!
Kul att du har hittat in till vår platsannons. Vår förhoppning är att det är just dig vi söker till vårt glada och framåtsträvande säljteam. Förutom god laganda, trevliga lokaler och en produkt som ligger i tiden, så erbjuder vi ett arbete med goda möjligheter till en bra lön och förmånliga arbetstider.

Vad pysslar vi med?
Vi är sedan 33 år utgivare av Trafikkalendern – Sveriges största läromedel om trafiksäkerhet för barn. Läromedlet finns tillgängligt både digitalt och som trycksaker och tack vare ett aktivt samarbete med engagerade kommuner, företag och organisationer kan allt material tillhandahållas utan kostnad för skolorna. Förutom trafiksäkerhet är miljö- och hälsofrågor ämnen som genomsyrar hela materialet.

Som medarbetare i vårt säljteam är det du som inspirerar både gamla och nya samarbetspartners att på lokal nivå engagera sig för en bättre trafiksäkerhet i barnens närmiljöer.

Vi söker:    

  • dig som vill bidra med ett 100-procentigt engagemang för att få fler kommuner, företag och organisationer att engagera sig för barns trafiksäkerhet, miljö och hälsa.
  • dig som har ett eget driv, är sympatisk och har lätt att få kontakt med andra människor.
  • dig som alltid vill verka för laget, men som samtidigt inser vikten av ett individuellt, strukturerat och ambitiöst säljarbete för att nå hela vägen fram till uppsatta mål.

Vårt arbete bedrivs från fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad. Som säljare på Trafikkalendern är ditt viktigaste arbetsredskap telefonen och datorn. Arbetsglädje och stimulerande säljaktiviteter är ingredienser som prioriteras högt.

Du behöver inte ha sysslat med försäljning sedan tidigare, men du måste känna dig bekväm med att en stor del av arbetet handlar om att prata i telefon och att med hjärta, hjärna och övertygelse kunna förmedla de grundläggande värderingar Trafikkalendern står för. Utbildning och löpande handledning får du av erfarna medarbetare.

CV och några rader om varför du tror att just du passar som säljare på Trafikkalendern mailas till info@trafikkalendern.se

Vill du veta mer innan du skickar CV? Gå in på hemsidan www.trafikkalendern.se eller kontakta:

Magnus Öhman, 0708-99 19 40
Camilla Laine, 076-883 83 22

Välkommen!


Om oss
Trafikkalendern ingår som en del i företaget Vita Huset AB, som varit verksamma inom förlagsbranschen sedan 1987.

Med Trafikkalendern vill vi inspirera skolor att arbeta med trafikfrågor som en del av lärandet för hållbar utveckling. Trafiksäkerhet, hälso- och miljöfrågor är ämnen som genomsyrar hela materialet.

Varje månad arrangeras aktiviteter där elever och skolor har möjlighet att delta och vinna fina priser. Ambitionen är att trafikundervisning ska vara roligt, intressant och utvecklande.