DIGITALT FÖRETAGSMATERIAL

Öka värdet av ert sponsorskap genom att tala om för omvärlden att ni samarbetar med Trafikkalendern i syfte att förbättra trafiksäkerheten i barnens närmiljöer. Samtidigt hjälper ni till att påminna andra vuxna om barns utsatthet i trafiken.

Använd gärna Trafikkalenderns digitala företagsmaterial på t ex intranät, hemsidor och sociala kanaler. Finns behov är det fritt fram att göra ändringar i befintliga texter.

INLÄGG FÖR SOCIALA MEDIER

2023-04-19

Vi samarbetar med Trafikkalendern och bidrar till att skolorna kan ta del av deras läromedel utan kostnad. Under vårterminen pågår Trafikkalenderns hälsofrämjande aktivitet Gå & Cykla med klassen. Alla initiativ som kan främja hälsan och säkerheten för våra barn tycker vi är bra. Läs gärna mer på trafikkalendern.se

1

Klicka för att kopiera texten

2022-12-16

Här kommer en snäll påminnelse till alla trafikanter om att ta det extra försiktigt i vintertrafiken. Ta hand om er och ha en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

1

Klicka för att kopiera texten

2022-08-19

Nu när skolorna har dragit igång är det extra mycket barn som är i rörelse kring skolor och längs skolvägar. Därför är det viktigt att vi vuxna tar det extra lugnt i trafiken. Genom att stödja utgivningen av Trafikkalendern – Sveriges största läromedel om trafiksäkerhet för barn – så vill vår arbetsplats bidra till säkrare och tryggare skolvägar för barnen.

1

Klicka för att kopiera texten

LADDA NER LAYOUTADE DOKUMENT, BANNERS OCH LOGOTYPER